Telemark Offroad

Offroad For Alle

Offroad For Alle oversikt

Offroad For Alle er et tilbud tilpasset alle firehjulsdrevne biler, der vi disponerer et eget område med diverse hinder. Om det bare er for å komme igang med offroadkjøring med en gammel bil, eller om du har en helt ny bil med firehjulsdrift er dette riktig sted å starte! Prosjektet er godt i gang - mye av grunnarbeider er ferdig og vi er i gang med å lage hinder og traseer.

De fleste biler med firehjulsdrift er utstyrt med knapper og funksjoner som skal hjelpe føreren i utfordrende situasjoner, og her får du testet dette i praksis i kontrollerte forhold.


Eksempler på type hinder er bratt opp- og nedstigning, vanngrav, fin sand, pendelkjøring m.m. På vinterstid får man mulighet til å teste ut fremkommelighet på snø og is, og bruk av kjetting.


For bilforhandlere eller andre relevante bedrifter som ønsker å være med er det nå en gyllen sjanse til å bli med i prosessen videre! Om ønskelig kan vi i denne fasen av utbygging tilpasse enkelte baner for spesifikke biler og markere disse med logo på forhandler eller bilmerke. Offroad For Alle oversikt

Eksempler på bruk av anlegget for bedrifter og bilforhandlere:

- Invitere kunder for prøvekjøring av bil

- Event for kunder og ansatte i forbindelse med lansering av nye modeller

- Opplæring og prøvekjøring av biler for ansatte og bilselgere

- Teambuilding

- Testing av forskjellige bilmodeller, f.eks. aviser, magasiner

Eksempler på bruk av anlegget for privatpersoner:

- Lær å bruke bilen din under utfordrende forhold

- Generell testing av 4x4 i kontrollerte forhold.

De som blir fristet til å prøve bilen i generelle skogsområder kan få en saftig bot, så dette er et tryggere sted å kjøre for både bil og lommebok!

 

I tillegg til "Offroad for alle"-området har vi selvsagt resten av skogen rundt til disposisjon for de som vil teste bilen skikkelig - men i mindre kontrollerte forhold, og større sjans for å få riper i lakken. Ellers på området finnes innendørdslokale, grillhytte og kiosk, og det er satt opp toalett. Strøm er på plass. Alt i alt er det gode muligheter for diverse arrangement.

Kontakt:
Erling Holthe, tlf 99017588

 

 

Offroad For Alle oversikt

Offroad For Alle oversikt

 

Offroad For Alle oversikt